Tjänster

För att gör det enklare för kunden så erbjuds nedanstående 4 paket.

Hur ofta bör man måla takplåt

Täta Tak
Kontroll av takets status. Finns det hål i taket eller felkonstruktioner som leder till läckage. Ibland kan vatten leta sig in på ett ställe och visa sig på ett annat. Viktigt är iallafall att hindra mer vatten att komma igenom taket och göra skadan värre. Här är det bra med erfarenhet för att lokalisera problemet.

Säkert Tak
När taket skall beträdas av t ex. en reparatör eller sotare ska det finnas möjlighet att röra och förankra sig på ett säkert. I dag finns det regler för hur en entreprenör ska kunna utföra ett säkert jobb och undvika fallolyckor. Vem har rätt att beträda ett tak och vad ska det finnas för utrustning på taket? En viktigt fråga är också om utrustningen är i godkänt skick. Fråga en plåtkonsult.

Nytt Tak
Vill man byta tak eller bygga nytt tak finns det många viktiga val man behöver göra.
Vilket tak passar bäst, är mest ekonomiskt fördelaktigt eller hur lång är livslängden. Hur går man till väga för att säkerställa att taket utförs enligt önskemål av entreprenören. Svåra frågor som ni snabbt kan få hjälp med.

Ekotak
Går du i tankar om att installera solpaneler eller har du ett tak som är dåligt isolerat och läcker ut värme i onödan. Då kan det vara lämpligt att se över takets kondition innan för att säkerställa att solpaneler lämpar sig för ditt tak. Ett tak som läcker värme är både oekonomiskt och farligt på vinterhalvåret. Is och kyla har en märklig förmåga att påverka och skada olika material över tid. Problem som givetvis kan lösas av en kunnig plåtkonsult.

Även också följande.

Entreprenadbesiktningar
Förbesiktning
Slutbesiktning
Garantibesiktning
Särskildbesiktning
Efterbesiktning
Överbesiktning

Projektering
Teknisk rådgivning
Förfrågningsunderlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *